Täältä tullaan vuosi 2021 – Psykiatrian Tutkimussäätiö täyttää tänään 48-vuotta ja pian juhlimme säätiön 50-vuotista taivalta!

Säätiön perustamislupa ja säännöt vahvistettiin 4.päivänä kesäkuuta 1971. Psykiatrian Tutkimussäätiön sääntöjen mukaan säätiön tarkoituksena on psykiatrisen tieteellisen tutkimustyön edistäminen, psykiatristen aiheuttamien haittojen torjuminen, näiden tautien ennaltaehkäiseminen ja vähentäminen Suomessa. Tätä tarkoitusta olemme toteuttaneet jakamalla vuosittain tutkimusapurahoja, tukemalla tieteellistä julkaisutoimintaa sekä järjestämällä mielenterveyttä käsitteleviä koulutus- ja keskustelutilaisuuksia, josta viimeisimmästä esimerkkinä mainittakoon 4.10.2019 pidettävä korkeatasoinen nuorten mielenterveyttä käsittelevä koulutustilaisuus – tervetuloa mukaan! Ja innolla olemme käynnistäneet jo suunnitelmia vuonna 2021 vietettäville 50v. syntymäpäiville.

Näissä juhlatunnelmissa haluamme toivottaa kaikille hyvää mielenterveyttä ja kesää!

JAA:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap