Kertalahjoitus

Tee lahjoitus mielenterveyden häiriöiden ymmärtämiseksi, ennaltaehkäisemiseksi ja parempien hoitojen kehittämiseksi.
Lahjoita valitsemasi summa Psykiatrian Tutkimussäätiölle oheiselle tilille. Pienikin lahjoitus on arvokas. Tarvitset vain alla olevat tiedot.

Vastaanottaja: Psykiatrian Tutkimussäätiö

Rahankeräystilin numero: FI24 5780 0720 4204 42

BIC / SWIFT: OKOYFIHH (Tätä ei yleensä tarvita suomalaisessa verkkopankissa.)

Viestikenttä: Lahjoitus Psykiatrian Tutkimussäätiölle

Kiitos arvokkaasta tuestasi mielenterveyden puolesta.

Mikäli olet kiinnostunut lahjoittamaan isomman summan, on mahdollista perustaa esimerkiksi nimeäsi kantava rahasto. Annamme mielellämme lisätietoja: psykiatrian.tutkimussaatio@psy.fi

Psykiatrian tutkimussäätiön rahankeräyslupa on voimassa Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Poliisihallituksen keräyslupanumero RA/2020/779. Lupa on voimassa  toistaiseksi 01.07.2020 alkaen. Et tarvitse keräyslupanumeroa lahjoituksen tekemiseen. Kerättävät varat käytetään ja kohdistetaan mielenterveyden edistämistä, häiriöiden ehkäisyä ja hoitoa koskevan tutkimuksen ja kehitystoiminnan tukemiseen. Kerättävät varat jaetaan apurahoina väitöskirjaa tekeville nuorille psykiatrian alan tutkijoille, mielenterveyteen liittyvän puolueettoman tutkimustiedon jakamiseen Psychiatria Fennica -vuosikirjan julkaisemisen muodossa sekä julkisen huomion kiinnittämiseen mielenterveysongelmiin ja niiden hoitoon sekä mielenterveyden edistämiseen jakamalla Psykiatrian Tutkimussäätiön Mielenterveyspalkinto (Lapinlahtimitali) ja Kalle Achté -palkinto.