DSM-5

Amerikan Psykiatriyhdistys julkaisi vuonna 2013 uuden psykiatrisen sairausluokituksen, DSM-5:n. Psykiatrian Tutkimussäätiö solmi syksyllä 2018 sopimuksen Desk Reference to the Diagnostic Criteria from DSM-5 taskukirjan kääntämisestä suomen kielelle ja suomenkielinen teos on tehty yhteistyössä Suomen Psykiatriyhdistyksen kanssa. DSM-5 Diagnostiset kriteerit julkaistaan suomeksi Psykiatrian Tutkimussäätiön toimesta. Psykiatrian Tutkimussäätiö on suomenkielisen kirjan yksinomainen kustantaja. Psykiatrian Tutkimussäätiöltä tulee pyytää kirjallisesti lupa suomenkielisen kirjan tai sen osien käyttöön.

DSM-5 Diagnostiset kriteerit on ilmestynyt

suomenkielisenä – nyt e-kirjan lisäksi myös painettuna!

Painettu kirja on tilattavissa sähköpostitse: psykiatrian.tutkimussaatio@psy.fi

Painettu kirja nyt alennettuun hintaan: 40 €/kpl + alv 10 % + postituskulut (ovh 80 € + alv 10 % + postituskulut)

E-Kirja on ostettavissa verkkokaupasta: https://www.ellibs.com/book/9789525166316

Ennen e-kirjan lataamista on hyvä tarkistaa, että laitteella on lukuohjelma:
https://www.ellibs.com/fi/readerhelp

Huom. mikäli luot ilmaisen Adobe tilin ja asennat Adobe Digital Editionsin laitteelle, kirja valtuutetaan tälle kyseiselle tilille ensimmäisellä avauskerralla. Tämän jälkeen kirjan voi ladata ja näin lukea useammalla laitteella, kun kirjautuu ADE:en aiemmin luodulla tilillä.

Kirjan voi myös avata ns. anonyymisti, jolloin kirjan valtuutus on laitekohtainen. Tässä tapauksessa kirjan DRM-suojauksen takia kirjaa ei pysty lukemaan toisessa laitteessa ensimmäisen aktivoinnin jälkeen.

E-kirja on vesileimalla suojattu eikä sitä saa jakaa edelleen.

E-kirjan hinta: 60 € + alv 10 %

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 9789525166316