Kirjat, adressit ja muut tuotteet

Psykiatrian Tutkimussäätiötä voi tukea ostamalla sen tuotteita. Tuotot menevät säätiön toiminnan tukemiseen. Tällä hetkellä säätiöltä voi tilata Säätiön kustantamia kirjoja ja adresseja.

Kirjat

Raimo K.R. Salokangas: Aleksis Kiven elämä ja sairaudet. Tutkimus Aleksis Kiven sairauksista hänen elämänsä eri vaiheissa.

Kirja o n perusteellinen ja jännittävä katsaus kansalliskirjailijamme lyhyeen elämään ja kuolemaa edeltäneeseen sairastumiseen. Kiven tarinassa yhdistyvät maamme itsenäistymisen ja kulttuurihistorian käänteet kirjailijan ahdinkoiseen elämään tavalla, joka puhuttelee meitä vielä tänäkin päivänä, itsenäisen valtiomme tultua jo yli sadan vuoden ikään. Professori Salokangas on käynyt läpi kaiken Kiven elämästä löytyvän kirjallisen materiaalin ja aikaisemmat tutkimukset, paneutuen erityisesti hänen psykiatrisen sairastamisensa taustoihin. Alan asiantuntijana hän esittää Kiven lopulta psykiatriseen hoitoon vieneestä sairastumisesta täysin uuden ja aikaisemmista tutkijoista poikkeavan tulkinnan.

 ”Aleksis Kiven elämä ja sairaudet” on korkeatasoinen ja kiehtova, monitasoinen teos. Se voi olettaa kiinnostavan niin kirjallisuuden ja historian harrastajaa, kuin ketä vain kulttuurin ja mielenterveyden asioita seuraavaa kansalaista.”

*Hinta: 25,00€ + postituskulut kotimaassa: 7,50 €
*ISBN: 978-952-5166-28-6
*Sivumäärä: 271
*Sidosasu: Kovakantinen
*Julkaisupäivämäärä: 19.11.2018
*Kustantaja: Psykiatrian Tutkimussäätiö sr
*Kirjailija: Raimo K.R. Salokangas

Kirjan voi tilata Psykiatrian Tutkimussäätiöltä sähköpostitse osoitteesta: psykiatrian.tutkimussaatio@psy.fi

Adressit

Psykiatrian Tutkimussäätiön adressi on tekstitön ja sopii moneen käyttötarkoitukseen. Adressilla levität tietoisuutta psyykkisestä hyvinvoinnista myös adressin vastaanottajalle ja juhlavieraille. Tilaa adressi sähköpostitse osoitteesta psykiatrian.tutkimussaatio@psy.fi. Adressin hinta on 15 €.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap